top of page
Kespet_2022_production_web2048-7407388.jpg

CASE KESPET

Asiakkaan tunnettuuden kasvattamista sekä molemminpuolista luottamusta jo yli neljä vuotta.

Videotuotannon luottopakki

Olemme olleet Kespet:in luottotekijä videoille ja valokuville jo yli kolme vuotta. Takana on yli kymmenen erillistä tuotantoa ja useita valokuvauksia. Kaikessa tavoitteena yrityksen tunnettuuden kasvattaminen arvopohjaisella ja viihdyttävillä videoilla.

 

Katso alla olevalta videolta Kespetin toimitusjohtaja Pekka Asikaisen kokemukset yhteistyöstä Smooth Monday:n ja Toni Rutasen kanssa.

Kespet_2022_production_web2048-7406836.jpg
“Tekeminen on ammattitaitoista ja ollaan saatu aina sitä mitä on tilattu tai oikeastaan vähän enemmänkin..”

Pekka Asikainen, toimitusjohtaja Kespet Oy

Kespet_2022_production_web2048-7406836.jpg

Kepeää tunnelmaa ja painavaa viestiä.

Kespet on Suomen johtava teknisen eristämisen asiantuntija, jonka tärkeänä tehtävänä on tarjota ratkaisuja teollisuuden ja talotekniikan energiakulujen pienentämiseksi. Tällä he ovat myös omalta osaltaan luomassa parempaa huomista.

Tutustu täällä Kespetin toimintaan: www.kespet.fi/

Tavoitteenamme oli kasvattaa niin yrityksen tunnettuutta asiantuntijana kuin yleisesti brändinä - viestien vastuullisuudesta, alan kehittämisestä sekä energiatehokkuuden merkityksestä. Videot ovat myös nostaneet videoilla esiintyvien henkilöiden omaa brändiä alalla, joka tietysti myös vaikuttaa positiivisesti koko yrityksen imagoon.

 

Mikäli videotuotanto on mielessänne tai haluatte keskustella teidän brändin kehittämisestä videoiden avulla niin ota Toniin yhteyttä. 

Toni Rutanen

+358 40 194 0888

toni.rutanen@smoothmonday.fi

 

Viimeisin projektimme
bottom of page