About us.

Maanantai. Ei aina se helpoin päivä viikosta. Halusimme kuitenkin luoda ympäristön, jossa työskentely on mukavaa myös maantantaisin. Meille onkin tärkeää luoda rento ja aikaansaava kumppanuus myös asiakkaiden kanssa.

Siksi Smooth Monday.

TONI RUTANEN

Creative director - myynti, suunnittelu, valokuvaus ja videotuotanto

Toni Rutanen on meillä vastuussa luovasta suunnittelusta, konseptoinnista, sekä valo- ja videokuvauksesta ja pyörittää yritystä. Tonilla on vuosien tausta luovalta alalta ja yrittäjyydestä yleisellä tasolla.  Kuvaamisen lisäksi vapaa-ajallaan Tonin löytää mm. maastopyöräilemästä. 

_H5A5427-Edit.jpg
silke_edited.jpg
SILKE VALKEINEN

Video editor

Silke huolehtii siitä, että meidän kuvaamista materiaaleista syntyy timanttinen video ja kaiken lisäksi sovitussa ajassa. Vapaa-ajallaan Silke on aktiivisesti mukana teatteritoiminnassa, josta on hyvin usein ollut hyötyä videoidenkin teossa.

ANTTI LAITILA

Sound engineer

Tiimimimme uusin jäsen Antti pitää huolta, että meidän videoiden äänet on viimosen päälle. Antti myös äänittää podcastejä ja radiomainoksia. Antilla on vuosien tausta äänialalta ja kiertääkin ympäri maailmaa ääniteknikkona Steve`n`Seagullssien kanssa.   Vapaa-ajallaan Antti myös kuvaa ja liikkuu luonnossa.

2021-08-08-Smooth-Monday-Portrait.jpg

Otathan yhteyttä!

Vastaamme yleensä vuorokauden kuluessa

Kiitos yhteydenotostasi!