DSCF8967.jpg
DSCF8960.jpg

How we work

01

Kaikki lähtee tarpeesta. Luodaan asiakkaan kanssa selkeä kuva alkutilanteesta ja tavoitteista. Ilman tavoitteita ja rajoja ideointi on useimmiten turhaa ajankäyttöä.

  • Tämän seurauksena suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä erilaisia vaihtoehtoja kuinka pääsemme järkevimmin haluttuun lopputulokseen ja teemme kokonaisprojektista tilannekohtaisesti joko kustannusarvion tai tarjouksen. Tämä sisältää yleensä kaikki kustannukset henkilöresursseista tila- ja materiaalikustannuksiin. 

  • Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen luomme tarkan suunnitelman joka sisältää aikataulun ja yksityiskohtaisen toimintasuunnitelman ja käsikirjoituksen. Tämän pohjalta sovimme kuvauspäivät ja järjestämme tarvittavat osaajat paikalle.

  • Suunnittelemme ja toteutamme kuvaukset sovitusti aikataulussa pysyen ja varmistamme ennen kuvauksia, että myös asiakas on saanut hoidettua oman osansa valmisteluista kuntoon. Tämä onnistuu jatkuvalla kommunikoinnilla ja selkeillä ohjeistuksilla.

  • Kuvauspäivä toteutetaan ennalta tehtyjen suunnitelmien pohjalta. Eli Tiimimme hoitaa kuvauksen kaikkine valmisteluineen siten, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia kuin omasta osuudestaan. Kuvauspäivien pituus ja määrä vaihtelee muutamista tunneista useampaan päivään projektista riippuen.

  • Lähes välittömästi kun kuvaus on ohi varmuuskopioimme materiaalin, jolloin voimme varmistua, että kaikki materiaali on tallessa vielä vuosienkin päästä. Vaikka tulisikin kovalevyrikko tms.

  • Kun materiaali on tallessa kovalevyillä alkaakin kenties yksi merkittävimmistä vaiheista, eli editointi. Editoinnissa kuvattu materiaali saa arvoisensa viimeistellyn olomuodon ja levällään olevista palapelinpaloista muovautuu hieno kokonaisuus, jolla herätetään suuria tunteita tai kerrotaan palveluistasi. Asiakas pääsee editointivaiheessa vaikuttamaan yksityiskohtiin, mutta tässä vaiheessa muutostöillä on kuitenkin rajoitteitteensa.

  • Videosta muokataan sovitun mukaan eri formaatteihin soveltuvat versiot. Kun editointi on saatettu sovitusti loppuun, toimitamme latauslinkin materiaaleista asiakkaalle, josta asiakas saa ladattua materiaalin itselleen ja jaettua eri kanavissa. 

  • Vaihtoehtoisesti kumppanuus asiakkaiden kanssa hoidamme myös materiaalin jakelun eri kanavissa. Lisäksi kauttamme hoituu myös maksettu mainonta materiaaleille.

Kaipaatko lisätietoa palveluistamme? Laita viestiä niin otamme yhteyttä!

Kiitos yhteydenotostasi!